3. DEN PŘÍMĚSTSKÉHO TÁBORA S MALOU PORCÍ ANGLIČTINY

26.06.2015 Přípravka

První turnus příměstského tábora AERO Odolena Voda je u konce. Od pondělí se můžeme těšit na další turnus.

Dnešní den byl posledním dnem první části našeho příměstského tábora. Ráno jsme opět zahájili rozcvičkou, poté jsme již jako tradičně pracovali ve skupinách. Hráli jsme pantomimu, kdy jsme se snažili vyjádřit různá slova se sportovní tématikou, absolvovali jsme i další volejbalové tréninky a zahráli jsme si obíhačku a malé děti si vyzkoušeli přehazovanou na body. V hodině angličtiny si malé děti hrály se zvířaty, ty starší pojmenovávaly své oblečení a luštily křížovku a ty nejstarší hrály slovní fotbal a cestovaly jednotlivými světadíly a zeměmi.

K obědu byla pizza, kterou kupodivu dneska nikdo nevracel, a všem určitě chutnala. Po obědě nás čekala olympiáda v netradičních disciplínách, a tak jsme místo vrhu koulí vrhali ping pongovým míčkem, místo hodu diskem jsme házeli létajícím talířem, trojskok byl sice trojskokem, ale pouze na jedné noze, slalom se běžel pozadu apod. Vyhrát mohli jen ti nejšikovnější, ale my všichni ostatní jsme si to užili i tak. Pak ještě následoval malý turnaj na beachvolejbalových kurtech.

No, pak už jsme si jenom sbalili věci a museli jsme se rozloučit. Ti šťastnější z nás přijdou ještě v pondělí na další turnus a vám ostatním děkujeme za skvělou atmosféru, kterou jste dokázali vytvořit, a budeme se těšit možná za rok ahoj.