Táborový deník - I. termín

01.07.2019 Klub

Po roce jsme se spolu zase sešli ve sportovní hale, abychom spolu strávili první prázdninové dny na příměstkém táboře.

Táborový deník - DEN č. 1

Dnešní den byl zasvěcený sportování. Dopoledne jsme zkoušeli základy volejbalu, basketbalu, kopané a malých míčových sportů.

Odpoledne nás čekala olympiáda v různých sportovních dovednostech. Výsledky byly jednoznačné - není důležité vyhrát, ale zúčastnit se, proto závěrečná medaile byla připravena pro všechny. :)

Jídelníček:

svačina - vdolky s povidly nebo marmeládou

oběd - boloňské špagety

svačina - chléb s máslem, sýrem a rajčetem

osvěžení :) - zmrzlina

Zítra 2. 7. nás čeká výlet do Mirakula. S sebou si prosím nezapomeňte: batůžek, láhev na pití, plavky a ručník. Kapesné, opalovací krém a pláštěnku necháváme na uvážení rodičů :)

 

Táborový deník - DEN č. 2

Dnešní den byl ve znamení pohádkového Mirakula!

Ráno, když jsme se všichni sešli, rozdali jsme si svačiny a vyrazili směr Mirakulum Milovice. Na místo jsme dorazili s předstihem, proto jsme si stihli ještě sníst první část svačiny, abychom načerpali síly na první prolézačky, klouzačky a bludiště! V poledne nás čekal oběd a hned po něm jsme šli mlsat ledovou tříšť nebo výbornou kopečkovou zmrzku. Následovaly parádní chvilky ve vodním světě, které jsme zakončily dalším mlsáním!

Jídelníček:

svačina - houska se šunkou a pomerančový džusík

oběd - zeleninová polévka, kuřecí řízek s bramborem

svačina - Brumík a jablíčko

Ve středu nás čeká další výlet, a to do bazénu Lagoon Letňany. Je potřeba mít s sebou plavky, ručník, sprchový gel a podle potřeby i rukávky.

 

Táborový deník - DEN č. 3

Ve středu jsme se vydali do bazénu Lagoon Letňany, kde jsme si užili spoustu legrace a zábavy!!! Vyzkoušeli jsme si jízdu na tobogánu nebo různé skoky do vody. Zašli jsme se ohřát do vířivky, nebo jen tak dováděli ve vodě. Po návratu, obědě a poledním klidu jsme si zasoutěžili v týmové přehazované.

Jídelníček:

svačina - muffiny, koláčky a mléko

oběd - rizoto s kuřecím masem

svačina - čokoládové lupínky a mléko

 

Táborový deník - DEN č. 4

Poslední den tábora jsme strávili hledáním ztraceného veltruského pokladu. Otec Fouras nám schoval 5 úkolů v okolí zámku Veltrusy, které jsme se společně s vedoucími vydali po skupinkách hledat. Po téměř pěti kilometrové trase jsme dorazili na palouk, kde už na nás Fouras čekal, abychom před ním mohli úkoly splnit. Pokud se nám zadařilo, získali jsme indicie k hledání pokladu, kterým se stali vouchery na sladkou odměnu v podobě zmrzliny. Po návratu zpět do Odolky jsme si pochutnali na rozlučkovém obědě - PIZZA! Celý tábor jsme zakončili tombolou, ze které nikdo nevyšel s prázdnou.

Jídelníček:

svačina - jogurt a rohlík

oběd - pizza

svačina - přesnídávka a sušenka

 

Už nezbývá nic jiného, než si popřát hezký zbytek prázdnin a třeba se uvidíme zase za rok ;) ! Nebo s některými příští týden ;) !