AERO posílí Vladislavs Blumbergs

23.06.2023 Klub

Novým blokařem týmu je Vladislavs Blumbergs, lotyšský reprezantant, který k nám přestupuje z řeckého klubu OFI Kréta, kde sezónu dohrál, začínal ve francouzském Lyonu v PRO B.

"Vladislavs Blumbergs je 23-letý lotyšský reprezentační blokař, dynamický a ofenzivní hráč s dobrým servisem a který dobře čte hru na síti," charakterizoval hráče trenér Marcin Kryś.

A co sám Vladislavs?

"Těším se na nadcházející sezónu a jsem připraven na tvrdou práci, která, doufejme, povede k žádoucímu výsledku pro klub. Těším se, až budu hrát v této konkurenční lize a jsem připraven na výzvy, které nová sezóna přinese," pověděl webu klubu Vladislavs a doplnil, kde nyní tráví svůj volejbalový čas.

"Nyní reprezentuji v národním týmu v European Silver League, momentálně jsme na cestě do rakouského města Graz na první část semifinále turnaje, což je důležité venkovní utkání, protože určitě míříme na finále a dobrý výkon by nám dodal jistou kuráž a sebevědomí pro druhý zápas v Lotyšsku."

První zápas odehraje Lotyšsko v Rakousku zítra, tj, v sobotu 24.6. od 17:45, odveta v lotyšské Jelgavě je na programu ve středu 28.6. od 18:40. Přejeme hodně štěstí do těchto semifinálových bojů.

Vladislavs bude oblékat dres s číslem 21.