S Příbramí vyhráváme 3:0 a připisujeme si 3 body

14.11.2022 Zápas


AERO Odolena Voda

3:0

(18,14,15)

VK Příbram

V dohrávce 11. kola jsme přivítali ve středočeském derby tým Příbrami. Domácí hráči hráli celý zápas koncentrovaně a tlačili na svého soupeře servisem. AERO vyhrálo 3:0 a připsalo si tři body do tabulky.

Hned od úvodu utkání si hráči AERA vytvořili vysoký náskok, který se vyšplhal až na rozdíl šesti bodů. I nadále se přidávaly body spíše na stranu domácích a rozdíl narůstal. V konci setu se pak již žádné drama neodehrávalo a domácí se tak ujali vedení - 1:0.

I do druhého setu vstoupili domácí jednoznačněji a na světelné tabuli svítil stav 7:0. Až pak hostující tým zaznamenal svůj první bod. Rozdíl ve skóre byl stále velký a přesvědčivá hra domácích pokračovala až do konce setu - 2:0.

Třetí set začal více vyrovnaně, v mírním vedení bylo AERO. Jak se set blížil k polovině, domácí hráči s začali vytvářet znovu náskok, který už hosté nezachytili. Set, respektive celý zápas se pak dohrál e spokojenosti domácího publika - 3:0.

Děkujeme všem fanouškům AERA za úžasnou podporu po celou dobu utkání. Těšíme se na vás ve středu od 18:00 s Panathinaikosem Athény.

Chance nejlepším hráčem utkání byl vyhlášen domácí nahrávač Gabriel Chancy!

Hodnocení po zápase pro ČVS:

Marek Šulc (kapitán AERO Odolena Voda): „Chtěl bych poděkovat Tomášovi za skvělou přípravu dnešního utkání. Dnešní zápas jsme zvládli dobře, hráli jsme celou dobu stabilně, tak jak bychom měli. Myslím si, že nám to soupeř dost v určitých věcech ulehčil, moc se jim nedařilo. Děkuji moc divákům, i když to byl TV match, tak dorazili v hojném počtu a podporovali nás jako každý zápas.“

Marcin Kryś (trenér AERO Odolena Voda): „Jsme rádi, že jsme udrželi koncentraci a jistotu po celý zápas, soustředili jsme se na každý a bod a až do konce jsme soupeře tlačili. Dnes jsme byli dobří na servisu a příjmu. Je to pro nás těžký týden, hrajeme tři zápas a ve středu nás už čeká odveta evropského poháru. Stále je to otevřené a budeme bojovat až do konce o postup do dalšího kola.“

 

AERO Odolena Voda - VK Příbram 3:0
AERO sestava Chancy, Svoboda, Carmody, Hladík, Šulc, Ferraro, libero Ježek
Střídali Toman, Cukur, Jachnicki
Dále připraveni Shaker, Hadrava, Chevalier, Horák
Nejvíce bodující Svoboda 15 bodů
AERO Odolena Voda TÝMY VK Příbram
67 % útok 42 %
6 blok 7
66 % příjem 46 %
7 esa 0
AERO Odolena Voda HRÁČI VK Příbram
Útok
100 % Ferraro Šábrt 100 %
67 % Svoboda Trojanowicz 60 %
64 % Šulc Böhm 43 %
Blok
3 Carmody Trojanowicz 4
1 Hladík Böhm 1
1 Svoboda Ureš 1
Servis
2 Svoboda
2 Chancy
2 Hladík
Přijem
71 % Šulc Duarte 61 %
67 % Ježek Peterka 42 %
61 % Sbvoboda Böhm 39 %