Turnaj Karla Lázničky v Brně

14.09.2022 Klub

Volejbalisté AERA se zúčastní turnaje Karla Lázničky v Brně.

V prvním zápase turnaje se AERO utkalo se slovenským mistrem z Komárna. Zápas plný emocí musel rozhodnout až pátý rozhodující set, ve kterém se oba týmy dlouho přetahovaly o každý bod, v konci setu se ale AERO bodovými sériemi přiblížilo blíže k ukončení setu a set, respektive i celé utkání, dotáhlo do vítězného konce - 3:2.

Hodnocení zápasu od trenéra Marka Mikuli:

"Zkoušeli jsme určité věci, trvalo nám trochu déle, než jsme se trefili do servisu. Druhou polovinu zápasu jsme zahráli velmi týmově, každý, kdo šel na hřiště, dal něco ze sebe a pomohlo nám to k celkovému vítězství. Těšíme se na zítřejší zápas s Innsbruckem."

V zápase s Hypo Tirol Inssbruck protočil trenér Kryś kompletně sestavu. Po prvním lehce prohraném setu se hráči rozehráli a zahráli si také pět setů. V tie-breaku se hráčům AERO dařilo na servisu více než rakouskému soupeři a zápas zvládli do vítězného konce.

Hodnocení utkání od trenéra Marcina Kryśe:

"Těší mě, že se dokážeme vrátit do zápasu, když prohráváme 2:1na sety. I když hrála úplně jiná sestava než včera, jsem rád, že všichni hráči můžou hrát a říkají si o své místo v týmu. Jsem také rád, že systém, který trénujeme, tak se snažíme dodržovat a kluci vidí, že když pracují trpělivě, tak se dokáží vrátit zpět do zápasu ze stavu 1:2 a 14:17."

V posledním pátečním zápase se AERO utká s domácími hráči Brna.

Všechny zápasy můžete sledovat živě na volej.tv